Opinie o Nas

Felicea naturalny bronzer prasowany do twarzy 8g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Felicea Natural
  • Dostępność: Dostępny Dostępny
    Czas realizacji: 24h
  • Waga: 8g
  • szt.
  • 39,00 zł 29,90 zł

Wegański bronzer prasowany marki Felicea o lekkiej i aksamitnej konsystencji pozwala uzyskać efekt skóry muśniętej słońcem.

Wegański bronzer prasowany marki Felicea o lekkiej i aksamitnej konsystencji pozwala uzyskać efekt skóry muśniętej słońcem. Naturalny kosmetyk doskonale sprawdzi się do konturowania rysów twarzy, jedwabiście rozprowadza się na skórze. Naturalny bronzer delikatnie ożywia twarz oraz optycznie wygładza niedoskonałości. Waga 8g.

Szukasz idealnego bronzera do wykończenia naturalnego makijażu? Wybierz wegański bronzer marki Felicea, który pozwala kształtować kontury twarzy lub podkreśla naturalną opaleniznę. Jeśli wykonując makijaż, omieciesz nim całą twarz, uzyskasz efekt naturalnej opalenizny.

 

WŁAŚCIWOŚCI SKŁADNIKÓW:

Dzięki zawartości precyzyjnie dobranych naturalnych składników ten wegański kosmetyk nie tylko pozwala wykonać oszałamiający naturalny makijaż, ale również pielęgnuje skórę. Wchłania sebum i matuje cerę, za sprawą połączenia krzemionki, kaolinu oraz ekstraktu z bambusa. Wegański bronzer wspaniale rozprasza światło, w efekcie zapewniając twarzy blask. Zmniejsza optycznie drobne defekty skóry i zmarszczki. Ten mineralny puder brązujący działa antybakteryjnie oraz reguluje aktywność gruczołów łojowych. Ten wegański Kosmetyk nie zawiera glutenu i parabenów oraz nie jest testowany na zwierzętach.

 

SKŁAD:

Mica (Mika)
Isocetyl Stearoyl Stearate (DUB SSIC *EcoCert)

Kaolin (Kaolin)
Silica (Krzemionka *EcoCert)
Calcium Carbonate (Węglan  wapnia)
Magnesium Stearate (Stearynian magnezu)
Titanium Dioxide (Biel tytanowa)
Bambusa Arundinacea Stem Extract (Ekstrakt z Bambusa)
Glyceryl Caprylate (Monoglicerydy kwasu kaprylowego *EcoCert)
Perlite (Perlit *EcoCert)
Sapphire Powder (Puder szafirowy)
Glyceryl Undecylenate (DUB MUG *EcoCert)
Tocopheryl Acetate (Witamina E)
Glycine Soja (Soybean) Oil (Olej Sojowy)
+/-CI 77491/92/99 (Pigment brązowy)
+/-CI 77491 (pigment czerwony)
+/-CI 77492 (pigment żółty)
+/-CI 15985 (pigment pomarańczowy)