Opinie o Nas

Najel mydło Aleppo z olejem laurowym 30% 200g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Najel
  • Dostępność: Dostępny Dostępny
    Czas realizacji: 24h
  • Waga: 200g
  • szt.
  • 29,90 zł

Mydło Aleppo jest wytwarzane na bazie oliwy z oliwek z dodatkiem oleju laurowego.

SYRYJSKIE MYDŁO Z ALEPPO O 30% ZAWARTOŚCI OLEJU LAUROWEGO I 70% ZAWARTOŚCI OLIWY Z OLIWEK 

Jakość mydła jest stale nadzorowane przez francuskie laboratoria marki NAJEL

 

Mydło Alep jest wytwarzane na bazie oliwy z oliwek z dodatkiem oleju laurowego (30%), dlatego nie powoduje alergii, a używane regularnie łagodzi wysuszenia skóry i pozostawia ją dobrze nawilżoną. Nie jest perfumowane, naturalnie pachnie olejem laurowym i oliwą z oliwek.

 

- olej laurowy jest sprawdzonym naturalnym antybiotykiem, jego wysoka zawartość zwiększa właściwości regeneracyjne mydła

- oliwa z oliwek nawilża, pielęgnuje i odżywia

- polecane osobom z poważnymi problemami skórnymi tj: łuszczyca, egzema, zapalenia skórne, łojotok, trądzik, atopowe zapalenie skóry

- goi wszelkie rany, blizny pooperacyjne, odleżyny, ropienie

- o jego leczniczym działaniu przekonały się miliony ludzi na całym świecie

- dzięki oliwie z oliwek działa jak balsam do ciała!    

 

Właściwości mydła z Aleppo:

  • posiada właściwości antyseptyczne, zabliźniające i nawilżające, które odnawiają film hydrolipidowy.

  • nawilża skórę

  • jest przeznaczone dla skór suchych, dotkniętych takimi chorobami jak łuszczyca, trądzik, swędzenia, egzema

  • hipoalergiczne,

  • w 100% ulega biodegradacji,

  • nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów, perfum ani innych substancji drażniących

 

Mydła z Aleppo oliwkowo-laurowe są naturalne, wyprodukowane bez barwników, sztucznych dodatków zapachowych, bez oleju palmowego i konserwantów. Im większa jest zawartość oleju laurowego, tym mydło posiada lepsze właściwości łagodzące i regenerujące!!

 

waga: kostka tradycyjna ok. 200g

 INCI: olea europaea, laurus nobilis, aqua, glycerin*, sodium chloride, sodium hydroxide

*śladowe ilości gliceryny roślinnej powstającej jako efekt uboczny w procesie zmydlania

 

 pochodzenie: Syria